میوه خشک فله ای استرس شما را از بین می برد

معمولا قند و کالری موجود در میوه خشک فله ای بسیار کم است، میوه خشک است که نسبت به میوه تازه آب کمتری دارد.

در طی این فرآیند، میوه کوچکتر می شود و در نتیجه میوه خشک فشرده تری به دست می آید که هنوز ارزش غذایی بالایی دارد.

رایج ترین نوع کشمش است و پس از آن خرما، آلو، انجیر و زردآلو به ترتیب فراوانی قرار دارند.

بسیاری از انواع دیگر میوه های خشک، از جمله میوه های قندی (روکش دار با شکر) وجود دارد.

میوه هایی مانند انبه، آناناس، زغال اخته، موز و سیب از این دسته هستند.

میوه‌های خشک را می‌توان خیلی بیشتر از میوه‌های تازه نگهداری کرد و به عنوان میان‌وعده گزینه مناسب‌تری است.

این امر به ویژه در سفرهای طولانی که دسترسی به خنک کننده وجود ندارد صادق است.

بیشتر رطوبت طبیعی میوه برای ایجاد میوه خشک حذف شده است.

کشمش، خرما، آلو، انجیر و زردآلو بیشترین مصرف را دارند.

محتوای مواد مغذی میوه خشک فوق العاده زیاد است.

میوه‌های خشک در بسته‌بندی بسیار کوچک‌تری نسبت به میوه‌های تازه غلیظ می‌شوند، اما هنوز هم تقریباً همان مقدار مواد مغذی میوه‌های

تازه را دارند.

میوه خشک

میوه خشک می تواند تا سه و نیم برابر فیبر، ویتامین و مواد معدنی میوه تازه داشته باشد.

در نتیجه، یک وعده می تواند مقدار قابل توجهی از مقدار توصیه شده روزانه برای چندین ویتامین و مواد معدنی، از جمله اسید فولیک را تامین

کند.

با این حال، چند استثنا قابل توجه وجود دارد به عنوان مثال، اگر میوه خشک شود، محتوای ویتامین C به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

میوه های خشک منبع عالی آنتی اکسیدان ها به ویژه پلی فنول ها هستند و معمولاً حاوی مقدار قابل توجهی فیبر نیز هستند.

آنتی اکسیدان ها، معروف به پلی فنول ها، با چندین فواید سلامتی از جمله افزایش جریان خون، بهبود سلامت گوارش، کاهش آسیب

اکسیداتیو و کاهش احتمال ابتلا به انواع بیماری ها مرتبط هستند.

میوه های خشک منبع عالی فیبر غذایی و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

همچنین دارای محتوای بالایی از آنتی اکسیدان های فنولیک است که اثرات مثبت مختلفی بر سلامتی دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما