کارگاه تولیدی شیره انجیر رسیده

کارگاه تولیدی شیره انجیر، این ماده مغذی را از بهترین انجیرها به صورت کاملا طبیعی و ارگانیک تهیه می کند. انجیر میوه ای مناسب برای تقویت قوای جسمانی و درمان یبوست و … می باشد.
شیره انجیر معجونی بسیار قوی است و مصرف آن برای افرادی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفید است.
شیره انجیر رسیده، تولید شده در کارگاه تولیدی شیره انجیر انرژی زا بوده است.
استفاده از شیره انجیر برای فصول سرد که بدن به انرژی بیشتری برای گرم نگه داشتن خود احتیاج دارد، بهترین ماده به حساب می آید.

کارگاه تولیدی شیره انجیر

روش کلی تولید انواع شیره‌ ها از شیره خرما و توت گرفته تا سیب و خرما، انجیر تقریباً به یک روش است.
برای تولید انواع شیره از میوه‌ ها لازم است که میوه مورد نظر شیرین باشد.

  •  در تولید شیره ابتدا آب آن میوه ‌ها را می‌گیرند.
  •  سپس این آب را با کمک حرارت ملایم، کم‌کم غلیظ می‌کنند.
  •  عمل حرارت دهی و غلظت تا زمانی که قوام شیره درآید، ادامه دارد.

شیره انجیر رسیده به عنوان یکی از مهمترین تولید ‌های انجیر، از قدیمی‌ترین شیره ها بوده است.
همچنین به دلیل خواص درمانی زیادی که دارد، مورد توجه بسیاری از طبیبان سنتی قرار داشته است.
در اینجا روش تهیه و خواص این شیره مفید را در کارگاه تولیدی شیره انجیر در اختیار مصرف کنندگان عزیز قرار می‌گیرد.
بدیهی است فواید گفته شده، بخشی از خواص انجیر رسیده می‌باشد.
قابل به ذکر است شیره انجیر را می‌توان هم از انجیر تازه تهیه کرد و هم از انجیر خشک تهیه کرد.
کارگاه تولیدی شیره انجیر محصولات خود را از بهترین انجیرهای ایرانی تهیه و تولید می کند.

کارگاه تولیدی شیره انجیر

بازار فروش شیره انجیر رسیده

از این معجون در طب سنتی ایرانی به عنوان دارو برای درمان بیماری های زیر استفاده می شود:

  •  کم خونی
  • فقر آهن
  •  سیستم ایمنی ضعیف
  •  درد های مفصلی
  •  بی حسی و کرختی
  •  مشکلات معده
  •  التهاب
  •  مشکلات تیروئیدی

کارگاه تولیدی شیره انجیر

علت این که این محصول از بازار فروش خوبی در ایران برخوردار است، کمک کننده درمان همین بیماری های باشد.
علاوه بر آن از نظر ارزش غذایی نیز محصولی نیست که بتواند با شیره انجیر رقابت کند.

قیمت روز شیره انجیر

همانطور که ذکر شد قیمت روز شیره انجیر رسیده می تواند با توجه به عوامل زیادی در نوسان باشد.
کارگاه تولیدی شیره انجیر با توجه به هزینه های تولید، روی آن قیمت گذاری کرده و به عمده فروشان محصول را عرضه می کند.
آن ها نیز به پخش شیره انجیر در بازار می پردازند.
به طور کلی هزینه های شیره انجیر تا رسیدن به دست مصرف کننده شامل موارد زیر می شود:

  •  قیمت خرید میوه
  •  هزینه نگهداری
  •  هزینه نیروها
  •  هزینه تولید
  •  هزینه حمل و نقل
  •  هزینه بسته بندی
  •  هزینه توزیع

کارگاه تولیدی شیره انجیر

شیره انجیر در ایران

شیره انجیر یکی از متداول ترین شیره میوه ها در ایران می باشد.
امروزه مردم ایران با توجه به آلودگی زیاد هوا، استفاده از شیره طبیعی میوه ها را که کاملا ارگانیک و سالم هستند، ترجیح می دهند.
اما شاید با ترافیک همیشگی شهرها سر زدن به بازار های شهری کمی سخت باشد.
کارگاه تولیدی شیره انجیر معتبر برای حل این مشکل اقدام به عرضه اینترنتی محصول می نمایند.
بدین ترتیب:

  •  محصول سریع تر به دست خریدار می رسد.
  •  در هزینه ها صرفه جویی می شود.
  •  دارای قیمت مناسب تری است.
  •  کاهش حمل و نقل های غیر ضرور
  •  شیره انجیر اصل را به دست خریدار می رسد.
  •  محصول را در کمترین زمان ممکن به سراسر کشور ارسال مینمایند.
  •  کیفیت شیره انجیر را تضمین می نمایند.
  •  محصول را در اندازه و با بسته بندی های متنوع عرضه می نمایند.
  •  قیمت ها را تا جایی که امکان پذیر است کاهش می دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما